KAMMI

Elämyslaari sai idean Kammiin Lapissa olevien erilaisten Kammi-rakennuksien pohjalta. Kammi on lappalaisten perinnerakennelma, joka on kellarityyliin maan sisään kaivettu.

Elämyslaarin Kammi on osaksi kallion sisään louhittu 350 m2:n nykyaikainen rakennus. Kallioon louhimisen ideana on ekologisuus. Näin tehtynä rakennus pitää lämpönsä talvella ja viileyden kesällä. Aurinkovoimalla jatkamme ekologisesti energiatarpeen. Rakennusmateriaalina Kammissa käytetään mm. kiveä, omasta metsästä kaadettuja puita ja kierrätysperiatteella löydettyjä laadukkaita materiaaleja. Lattia toteutetaan Puolasta löydettyjen 100 vuotta vanhoista käsin valetuista tiilistä ja Saarenmaalta löydetyistä vanhoista tammilankuista. Sisäkattorakennelma on toteutettu omasta metsästä kaadetuista tuppeen sahatuista haapalaudoista.

Valmistuttuaan Kammissa voi viettää jopa 100 henkilön tilaisuuksia. Kammin idea on myös kokousasiakkaiden palveleminen 50 hengen ryhmille. Kammissa voi kokouksien lomassa rentoutua, syödä hyvin, saunoa ja tarvittaessa yöpyä.

Haastamme yritykset mukaan tukemaan hyväntekeväisyysprojektiamme.