”Kävimme saksalaisten asiakkaidemme kanssa Elämyslaarin Offroad safarilla. Puitteet tällaiseen offroad-ajoon ovat loistavat, ajettavia reittejä on runsaasti ja haastettakin riitti jokaiselle. Tarjolla oli myös ajon päälle sauna ja illallinen sekä muita aktiviteettejä jotka jäivät tällä kertaa kokeilematta kun oman aikataulumme puolesta ei ollut mahdollista tehdä kaikkea tarjottua – ne jää tehtäväksi ensi kerralla. Kaiken kaikkiaan Elämyslaari tarjoaa hauskaa yhteistä tekemistä ja hienot tilat illanviettoon ja elämyksille.”

Tuomas Färlin

Business Line Director, Nokian Tyres plc

Iso kiitos koko porukalle, niin ohjaajille kuin Karille mukavien aktiviteettien järjestämisestä! Pääsimme kisailemaan tarkkuusammunnassa ja segway-radalla, sekä ajamaan mönkijöillä haasteellisessa maastossa. Kaikki aktiviteetit sujuivat koko porukalta ja meillä oli todella hauskaa! Ainoa asia,mitä jäi kaipaamaan oli se, että olisi päässyt ajamaan hieman lujempaa mönkijöillä, mutta turvallisuussyistä tämä on varmasti hankalaa toteuttaa.

Sofia Kumanto

Ympäristöpalvelut Knuutila Oy

Olemme usein ja useasti yrityksemme Luowia Collection Oy:n aikana käyttäneet yrityksenne palveluja asiakaskuntamme vapaa-ajan virkistyskäytön toiminnoissa ja kuten Elämyslaari Oy on myös huomannut, olemme vuodesta toiseen palanneet tyytyväisinä asiakkaina aina uudelleen ja uudelleen nauttimaan järjestämistänne palveluista, emme vain omasta puolestamme vaan myös asiakaskuntamme pyynnöstä ja innoittamina.

Teillä on ollut huikeita elämyskokemuksia tarjota asiakaskunnallemme, ”mönkkäri!” safarit, offroad taitoajot haastavassa maastossa aina tarkkaavaisuutta tarvittavaan jousiammuntaan, unohtamatta joka kerta kerrata asiaankuuluvat turvallisuusnäkökohdat, mitä tulee huomioida ja mitä ei ehdottomasti sallita järjestäjän puolesta, turvallisuus takaa loistavan kokonaisuuden ja jatkuvuuden myös meidän yhteistyössämme ja samalla kertoo asiakaskunnallemme toiminnan laadusta.

Kokonaisuuden ja toimivuuden kannalta on ollut ensisijaisen mukava seurata sitä kielitaidon kautta opittua ja omaavaa ulkolaisten asiakkaidemme viihdyttämistä ja kanssa käymistä, ajankäytön jakamista vierailujemme aikana.

Unohtamatta näitä kuuluisia Elämyslaarin riistaruoka menu tarjottavia, lämpimän saunomisen jälkeen, kerrassaan elämyksellistä nautittavuutta.

Alueella olevasta järvestä on ollut asiakkaidemme mahdollisuus kalastaa omat lohikalansa illallisruuaksi asti, niin halutessaan, uteliaimmat seuranneet kalastamista lämmitettävästä paljusta käsin uteliaina hiipuvaan iltaan.

Jukka Blom

Vientijohtaja, Luowia Collection Oy