ELÄMYSLAARIN ELÄMYSPAKETIT

Päivän sisältö räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan ja osa aktiviteeteistä voidaan järjestää kilpailuhenkisinä.

Mikäli valitsette päälajiksenne mönkkäriajelun, offroadin tai jääradan, voidaan pakettiin lisätä kaksi vapaasti valittavissa olevaa muuta aktiviteettiä 60 % alennuksella aktiviteetin perushinnasta. Näiden lisäksi olemme järjestäneet muun muassa geokätköilyä, ratsastusta, kiipeilyseinää ja jousiammuntaa.

MÖNKIJÄSAFAARI

Vaikuttava mönkkäriajelukokemus metsässä. Ajaminen on ohjattua ja radat valitaan ryhmän tason mukaan. Aktiviteetin kesto noin 1,5-2,5 tuntia, ryhmän koosta ja taidoista riippuen.

Hinta alkaen 1400 euroa (alv 0%)

OFFROAD-SAFARI

Huimaa maasto-ajoa vaihtelevissa olosuhteissa Land Rover Defendereillä.
Aktiviteetin kesto on noin 1-2,5 tuntia, ryhmän koosta ja taidoista riippuen.

Hinta alkaen 1400 euroa (alv 0%).

JÄÄRATA

Sopivasti jännittävillä tilanteilla ja hauskuudella varustettu kilpailulaji, jossa ajetaan noin kilometrin mittaisella jääradalla BMW 318TI -merkkisillä autoilla. Autot ovat kevennettyjä, varustettu lyhyellä perävälityksellä, lukkoyksiköllä ja jäälle tarkoitetuilla piikkirenkailla. Kilpailtaessa kahden kierroksen yhteenlaskettu aika voittaa. Aktiviteetin kesto noin 2-4, ryhmän koosta ja taidoista riippuen.

Hinta alkaen 1500 euroa (alv 0%)

Jäärata järjestetään tammi-maaliskuun aikana turvallisuudesta tinkimättä.

TARKKUUSAMMUNTA

Hermorakennetta testaava laji, jossa ammutaan tauluihin puoliautomaattisella tarkkuuspienoiskiväärillä. Kiväärissä äänenvaimennin ja punapistetähtäin. Ase on turvallinen, hiljainen eikä tuota rekyliä. Harjoituskierroksen jälkeen siirrytään kilpailtavaan osioon. Aktiviteetin kesto noin 2, ryhmän koosta ja taidoista riippuen.

Hinta alkaen 870 euroa (alv 0%).

TASAPAINOSKOOTTERI

Hilpeyttä aiheuttava iloinen tasapainolaji, joka ei jätä katsojaakaan kylmäksi. Tasapainoskootterilla ajetaan tehtävärata, joka pitää sisällään pujottelua, pienen mäkiosuuden ja esteen alituksen. Skootterin yksinkertaisen toimintaperiaatteen oppii noin minuutissa. Aktiviteetin kesto noin tunti ja vaatii vähintään 6 osallistujaa.

Hinta alkaen 920 euroa (alv 0%).

KAIVINKONE

Keskittymistä ja koordinaatiota vaativa kilpailulaji, missä mitataan kaivinkoneen käyttötaitoja. Kaivinkoneen peruskäsittelytaidot oppii nopeasi. Aktiviteetissä määritelty tehtävä suoritetaan aikaa ottaen ja nopein voittakoon. Aktiviteetin kesto noin 2-4 tuntia, ryhmän koosta ja taidoista riippuen.

Hinta alkaen 920 euroa (alv 0%)

Aktiviteetit myydään aina elämyspaketteina ja minimiosallistujamäärä on kuusi henkilöä. Elämyspaketti koostuu aktiviteetista, rantasaunasta sekä ruokailusta. Hinnat ja elämyskokonaisuus katsotaan aina asiakkaan mieltymysten mukaan. Huomio: jääradan käyttö on sidottu Suomen kauniisiin vuodenaikoihin ja järjestetään tammi-maaliskuun aikana turvallisuudesta tinkimättä.

Elämyslaarin yksityisen lammen rannasta löytyy perinnesauna, 8 hengen lämmitettävä kylpypalju, avotulella varustettu iso grillikota sekä katettu laituriterassi. Rantasauna-alue on keskellä noin 50 ha tilaa ja tämä takaa asiakastilaisuuksissa täydellisen rauhan. Lammessa on mahdollisuus uida kesällä, ja talvella pidämme avannon auki. Pyyhkeet sekä peruspesuaineet sisältyvät hintaan.

Ruokatarjoilu suunnitellaan tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Käytämme lähituotettuja ja puhtaita raaka-aineita ja pystymme tarjoamaan myös kotimaista riistaa. Kokkina toimii Elämyslaarin isäntä Kari.

Mittava osa Elämyslaarin asiakkaista on ulkomaalaisia ryhmiä ja palvelukielenä käytämme suomea sekä englantia.

Jos haluat järjestää todella ikimuistoisen päivän tiimillesi, niin voin lämpimästi suositella Elämyslaaria. Vietimme yrityksemme kickoffia Elämyslaarissa, ja päivä oli huikea: vauhdikas ohjelma räätälöity juuri meidän porukalle, maukkaat ruuat ja illanvietto rantasaunalla nauttien löylyistä, avantouinnista ja kylpytynnyristä. Kaikki täysin avaimet käteen ratkaisuna. Elämyksenä 5/5 kokemus, jota muistelemme porukalla vielä pitkään – kiitos Kari ja tiimi!
Anna Lehtisalo

Toimitusjohtaja, Villivisio Oy

All our team really enjoyed both events that we took part in, car rally driving on the frozen lake and target shooting.
We also enjoyed the food and drinks provided. The evening finished off well with hot tub and ”cold dip in the lake”
Hopefully since you are quite close to Tampere we or other Sandvik groups will visit again.
Pat McKenna

Mining Applications & Engineering Manager - APAC, Sandvik Mining and Rock technology